Thursday, May 27, 2010

kalian terindah!

kadang2 ,kita tak tahu betapa kita perlukan mereka dalam hidup ini bila kita telah jauh meninggalkan mereka . kadang2 juga ,kita tak sedar betapa kita sudah mengecewakan diri mereka dengan kealpaan kita terhadap mereka. tapi yang pastinya ,mereka tetap ada bersama kita walau apa pun yg terjadi ,walau apa pun yg telah kita lakukan .hmm, inilah yg dikatakan "sahabat sampai mati"
guys,
aku tak sangka kita boleh jadi bestfren ,
first impression aku
1)pada ayu : dia ni penah jadi closefren aku mase form1 dulu .boleh ke dia jadi bestfren aku lagi ?
tapi mtakdir tuhan sape yg boleh duga kan? oleh sebab satu insiden ,kami jadi rapat .seterusnya dia jadi bestfren aku .dia selalu jadi teman suka duka aku .inilah angah kami!
2)pada zakiah: even dia penah satu skolah dgn aku ,tapi kami tak penah borak even betegur pun .dia bagi aku mcm ustazah .tapi bila dah kenal ,perangainye same je mcm aku .kire bole ngam lah .bile aku seddey ,aku mmg perlukan dia ,dan insyaAllah bila aku happy pun aku tetap dgn dia .inilah ude kami!
3)pada ibot: dia ni aku tgk mcm sengal2 je mase first2 masuk form six .haha tapi gila2 tak sangka aku yg dia boleh serasi dgn hidup aku. tak penah aku jumpa kawan laki mcm dia . he's caring ,loving towards frens .n i do feeling losing if he's not around me anymore. inilah usu kami !
4) pada ayman: haa .yg ni lagi satu penyakit .aku tak sangka, mula2 kami selalu gaduh ,lame2 jadi baik n ngam .sampailah sekarang .ayman ni ,even di antara kami dia ni agak bajet tapi dia tetap caring kat kami .well ,sayamg dia hanya dalam hati je .tak nak ngaku depan2 kami la tuh .haha .inlah dia along kami!
*well darl, jangan penah sekali pun kalian tinggalkan aku sebab aku akan hilang tanpa kalian .walaupun aku tak penah ucapkan " aku sayang korang." tapi korang tetap yg terbaik pada aku! the bestfrenship ever!!!!!

1 comment:

cik nadiaaa said...

i love all of you ,darl !!!!

Post a Comment

Thursday, May 27, 2010

kalian terindah!

kadang2 ,kita tak tahu betapa kita perlukan mereka dalam hidup ini bila kita telah jauh meninggalkan mereka . kadang2 juga ,kita tak sedar betapa kita sudah mengecewakan diri mereka dengan kealpaan kita terhadap mereka. tapi yang pastinya ,mereka tetap ada bersama kita walau apa pun yg terjadi ,walau apa pun yg telah kita lakukan .hmm, inilah yg dikatakan "sahabat sampai mati"
guys,
aku tak sangka kita boleh jadi bestfren ,
first impression aku
1)pada ayu : dia ni penah jadi closefren aku mase form1 dulu .boleh ke dia jadi bestfren aku lagi ?
tapi mtakdir tuhan sape yg boleh duga kan? oleh sebab satu insiden ,kami jadi rapat .seterusnya dia jadi bestfren aku .dia selalu jadi teman suka duka aku .inilah angah kami!
2)pada zakiah: even dia penah satu skolah dgn aku ,tapi kami tak penah borak even betegur pun .dia bagi aku mcm ustazah .tapi bila dah kenal ,perangainye same je mcm aku .kire bole ngam lah .bile aku seddey ,aku mmg perlukan dia ,dan insyaAllah bila aku happy pun aku tetap dgn dia .inilah ude kami!
3)pada ibot: dia ni aku tgk mcm sengal2 je mase first2 masuk form six .haha tapi gila2 tak sangka aku yg dia boleh serasi dgn hidup aku. tak penah aku jumpa kawan laki mcm dia . he's caring ,loving towards frens .n i do feeling losing if he's not around me anymore. inilah usu kami !
4) pada ayman: haa .yg ni lagi satu penyakit .aku tak sangka, mula2 kami selalu gaduh ,lame2 jadi baik n ngam .sampailah sekarang .ayman ni ,even di antara kami dia ni agak bajet tapi dia tetap caring kat kami .well ,sayamg dia hanya dalam hati je .tak nak ngaku depan2 kami la tuh .haha .inlah dia along kami!
*well darl, jangan penah sekali pun kalian tinggalkan aku sebab aku akan hilang tanpa kalian .walaupun aku tak penah ucapkan " aku sayang korang." tapi korang tetap yg terbaik pada aku! the bestfrenship ever!!!!!

1 comment: