Friday, September 24, 2010

oh la la~

halo halo ha ha!

tamat sudaa paper sejarah 1. huh! lega gila evendo i jawab ntah ape2 kot. 
yela, susah siott mau tak nye. tehee~
well well semalam i ada hantar kuiz personaliti kat member2, 
saje nak soal diorang bekaitan i.haha! sume lulus tahap baik .
hehe ,tapi i nak copy shekin punya answer kat sini sebab 
dia post through facebook. tiada kredit katanye ;) well terharu! 

ini dia :

  1. fav. color : pink
  2. fav. food&drink : yg ni aq xsure sgt..cuz aq tgk tgk sume ko sbat! hahaha..
  3. place u wanna go : aq rase korea ;))
  4. hobby: men gtar,bace novel,karoke,shopping
  5. karakter u : degil,teging,frendly,kaki reject hzq(aq pon ad sikap ni ;)) ceria n aq ske sore ko yg cdap 2..
  6. klmhn u : kdg2 tlalu dgil..kdg2.. ;))
  7. klbh u: sore yg sdap, ceria n so many more!
  8. ppl in ur past : dunno bcuz i never been in ur past ;))
  9.  ur idol : i hope its not HIM..but pretty sure ur idol is ASHRAFF MUSLIM!!! rrrrr...
  10. misi idup : nak jd penyanyi mude bjaye cam yuna! ahakz.. law ad yg much better nye mission.do inform me k!!! hhehee..

haha! memang kebanyakan kawan2 cakap mission aku mesti bekaitan ASHRAF MUSLIM. well diorang dah sedia maklum kot yg aku dan shekin selalu begado2 manja berebutkan abang (panggilan manja suami isteri kami dgn ashraf muslim) wekk wekk! ashraf muslim pong tak kenal kite kan ,saje wat2 famous sampai konon2 dia kenal. haha! tapi quite funny la bila kenang2 balik apa yg kami gadohkan. haha! masing2 taknak kalah ,masing2 nak abang. yela, handsome tuh ashraf muslim. see?

handsome kan abang sayaa? haha! dush! perasan .

apa apa lah. yg penting saja buat hiburan. anyway maaflah ye sebab rompak gambar anda, memang sengaja nih. buat tatapan dan memori. hahaha!

p/s: malam ni open house umah najah .esok rumah adah and uncle rahim, lusa? siapa? siapa? tolong penuhkan schedule saya! hehe.


;)





2 comments:

RILEKS SAJA said...

saya menci nad!!!
hahaha..
2 abg aq laaa!!!
;))

nadia's said...

ahahaha
ko pnye blog lg la terabor pic abg!
siot!
hahahaha

Post a Comment

Friday, September 24, 2010

oh la la~

halo halo ha ha!

tamat sudaa paper sejarah 1. huh! lega gila evendo i jawab ntah ape2 kot. 
yela, susah siott mau tak nye. tehee~
well well semalam i ada hantar kuiz personaliti kat member2, 
saje nak soal diorang bekaitan i.haha! sume lulus tahap baik .
hehe ,tapi i nak copy shekin punya answer kat sini sebab 
dia post through facebook. tiada kredit katanye ;) well terharu! 

ini dia :

  1. fav. color : pink
  2. fav. food&drink : yg ni aq xsure sgt..cuz aq tgk tgk sume ko sbat! hahaha..
  3. place u wanna go : aq rase korea ;))
  4. hobby: men gtar,bace novel,karoke,shopping
  5. karakter u : degil,teging,frendly,kaki reject hzq(aq pon ad sikap ni ;)) ceria n aq ske sore ko yg cdap 2..
  6. klmhn u : kdg2 tlalu dgil..kdg2.. ;))
  7. klbh u: sore yg sdap, ceria n so many more!
  8. ppl in ur past : dunno bcuz i never been in ur past ;))
  9.  ur idol : i hope its not HIM..but pretty sure ur idol is ASHRAFF MUSLIM!!! rrrrr...
  10. misi idup : nak jd penyanyi mude bjaye cam yuna! ahakz.. law ad yg much better nye mission.do inform me k!!! hhehee..

haha! memang kebanyakan kawan2 cakap mission aku mesti bekaitan ASHRAF MUSLIM. well diorang dah sedia maklum kot yg aku dan shekin selalu begado2 manja berebutkan abang (panggilan manja suami isteri kami dgn ashraf muslim) wekk wekk! ashraf muslim pong tak kenal kite kan ,saje wat2 famous sampai konon2 dia kenal. haha! tapi quite funny la bila kenang2 balik apa yg kami gadohkan. haha! masing2 taknak kalah ,masing2 nak abang. yela, handsome tuh ashraf muslim. see?

handsome kan abang sayaa? haha! dush! perasan .

apa apa lah. yg penting saja buat hiburan. anyway maaflah ye sebab rompak gambar anda, memang sengaja nih. buat tatapan dan memori. hahaha!

p/s: malam ni open house umah najah .esok rumah adah and uncle rahim, lusa? siapa? siapa? tolong penuhkan schedule saya! hehe.


;)





2 comments:

  1. saya menci nad!!!
    hahaha..
    2 abg aq laaa!!!
    ;))

    ReplyDelete
  2. ahahaha
    ko pnye blog lg la terabor pic abg!
    siot!
    hahahaha

    ReplyDelete