Thursday, December 2, 2010

saya suka awak pun mesti suka!


assalamualaikum.


Awak suka tak?saya suka sangat-sangat ni. sebab paper sejarah asia/malaysia dah habis. so saya suka lah. macam nak terbang je tadi tau. heee. so awak suka tak saya dah habis paper sejarah? hahaha. sengal lah kau ni nad. huuu -_________- aku pun tak tau ape yg memerengkan otak aku saat nih. mungkin sebab paper tadi? sebab apa yg berlaku tadi? haihh, entahlah. ceq pun taktau. tapi yg pasti, aku happyyyy tersangat sebab dah selesai paper sejarah. huh! lega teramat! mama cakap 'kau ni,ada lagi 2 paper kau boleh suka macam dah habis exam.' hehe. bukan ape ma, entahlah ek paper sejarah ni buat hidup kakak caca marba lah. haha. yes!!! errr. tapi yang pasti, tajuk entry kali ni langsung takda kena mengena dengan cerita entry ni. huehue *sengihh.* okeay fine, two more paper weyy. pengajian am 1 dan bahasa melayu 1. lepastu goal! aku dah merdeka. aku dah tek perlu layan buku-buku tingkatan enam yang tebal-tebal tu. terima kasih wahai waktu kerana aku rasa kau berlalu dengan cepat sekali :D


balik-balik sekolah je tengok henfon ada message dari En. afiq. yey! dia cakap 'awak,exam kan arini?jawab lek lok. doa dulu sebelum masuk dewan' .heeee. terimakasih awak ;) FYI, he'll be coming here in this month! baguih betol kolej awak tu ye buat program untuk korang yang final year ni. ;) semoga kita jumpa ehh nanti? *jogetjoget*


 'i love you,you always make me feel good, i comfort with you. i want you to be happy always with your love one. i know that you're happy now ;) but if one day i find a sadness in your eyes, i PRAY the HELL for the guys who make your tears falls.'


kamu,kamu,kamu. penah dapat message macamni dari saya tak? kalau dah, tu maknanya saya sayang sangat-sangat pada kamu. betol tak tipu. pada yg belum dapat lagi, sorryyy ye. mungkin akan datang kamu jugak akan dapat bila saya rasa makna persahabatan kita. ;)
 

ich liabe dich <3


okay okay. lain kali saya post entry lagi yek? thanks for reading!




1 comment:

CHEMETOT said...

saia sukee!!!
ssh mcm mana pun saia ttp suke n rasa nak senyum jeq...
wth???
teheee~~

Post a Comment

Thursday, December 2, 2010

saya suka awak pun mesti suka!


assalamualaikum.


Awak suka tak?saya suka sangat-sangat ni. sebab paper sejarah asia/malaysia dah habis. so saya suka lah. macam nak terbang je tadi tau. heee. so awak suka tak saya dah habis paper sejarah? hahaha. sengal lah kau ni nad. huuu -_________- aku pun tak tau ape yg memerengkan otak aku saat nih. mungkin sebab paper tadi? sebab apa yg berlaku tadi? haihh, entahlah. ceq pun taktau. tapi yg pasti, aku happyyyy tersangat sebab dah selesai paper sejarah. huh! lega teramat! mama cakap 'kau ni,ada lagi 2 paper kau boleh suka macam dah habis exam.' hehe. bukan ape ma, entahlah ek paper sejarah ni buat hidup kakak caca marba lah. haha. yes!!! errr. tapi yang pasti, tajuk entry kali ni langsung takda kena mengena dengan cerita entry ni. huehue *sengihh.* okeay fine, two more paper weyy. pengajian am 1 dan bahasa melayu 1. lepastu goal! aku dah merdeka. aku dah tek perlu layan buku-buku tingkatan enam yang tebal-tebal tu. terima kasih wahai waktu kerana aku rasa kau berlalu dengan cepat sekali :D


balik-balik sekolah je tengok henfon ada message dari En. afiq. yey! dia cakap 'awak,exam kan arini?jawab lek lok. doa dulu sebelum masuk dewan' .heeee. terimakasih awak ;) FYI, he'll be coming here in this month! baguih betol kolej awak tu ye buat program untuk korang yang final year ni. ;) semoga kita jumpa ehh nanti? *jogetjoget*


 'i love you,you always make me feel good, i comfort with you. i want you to be happy always with your love one. i know that you're happy now ;) but if one day i find a sadness in your eyes, i PRAY the HELL for the guys who make your tears falls.'


kamu,kamu,kamu. penah dapat message macamni dari saya tak? kalau dah, tu maknanya saya sayang sangat-sangat pada kamu. betol tak tipu. pada yg belum dapat lagi, sorryyy ye. mungkin akan datang kamu jugak akan dapat bila saya rasa makna persahabatan kita. ;)
 

ich liabe dich <3


okay okay. lain kali saya post entry lagi yek? thanks for reading!




1 comment:

  1. saia sukee!!!
    ssh mcm mana pun saia ttp suke n rasa nak senyum jeq...
    wth???
    teheee~~

    ReplyDelete