Saturday, April 16, 2011

BEN ASHAARI GEGAR LAGI

assalamualaikum.





kau nampak betapa dah lambatnya aku? huaaaa. nasib baik sempat lagi. okay kawan kawan, sapa yang belum join, silalah join dulu. terbuka sampai ahad ni. hihi :) best untuk tambah kenalan blogger lain. 



7 comments:

akutetapaku.com said...

hye...

gegar..gegar..gegar..!!!!
gegar d sini...
terbabOOOOOmmMMMM!!!!!

singgah2 la ek di http://akutetapaku85.blogspot.com/

Cik Nad :) said...

;) yowww gegar sama2 :)

Cik Nad :) said...

yoo singgah jap lagii :)

::Miss Hearty:: said...

woot..woot..
miss hearty dtng menggegar geng sekampong !!
dr grup 8,no 31^^
jom gegar belog kite jugak~
http://heartylolipop.blogspot.com/

Anak Ulu Cheka said...

assalam kasik gegar dari geng 9

Segmen : BEN ASHAARI GEGAR LAGI

Lulu caldina said...

Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni…entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu…ngee..

Cik Nad :) said...

hehehe. thanks korang :)

Post a Comment

Saturday, April 16, 2011

BEN ASHAARI GEGAR LAGI

assalamualaikum.





kau nampak betapa dah lambatnya aku? huaaaa. nasib baik sempat lagi. okay kawan kawan, sapa yang belum join, silalah join dulu. terbuka sampai ahad ni. hihi :) best untuk tambah kenalan blogger lain. 



7 comments:

  1. hye...

    gegar..gegar..gegar..!!!!
    gegar d sini...
    terbabOOOOOmmMMMM!!!!!

    singgah2 la ek di http://akutetapaku85.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. woot..woot..
    miss hearty dtng menggegar geng sekampong !!
    dr grup 8,no 31^^
    jom gegar belog kite jugak~
    http://heartylolipop.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni…entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu…ngee..

    ReplyDelete