Tuesday, December 27, 2011

Ah, cakap lebih!

assalamualaikum.


Aku nak bagitahu satu rahsia kat korang. kalau yg dah tahu, duduk diam-diam dahlah. Jangan jadi kepoh pulak. Ni aku nak bagitahu dekat korang yg tak tahu. *ehem ehem (betulkan tone)



Tak lama dulu, (tolak tambah darab bahagi, dekat setahun gak la.) aku ada buat blog tau. K. ni pun blog jugak. I mean, aku buat blog, khas untuk online novel. Sebab aku ni ada impian, masa-masa muda camni, nak jadi novelis online. Aku suka gila baca novel masa kecik-kecik dulu sampai benda tu pun influence aku untuk jadi novelis jugak. ahaks!



Niat aku, nak mulakan novel online ni once habis STPM. Ni dah almost one year pun habis STPM, Tapi, aku tak pernah up satu entry pun selain dari entry intro tu. haih. ok. tadi baru up satu entry. Tu jelah setakat ni.



Nak tengok? Ni link nya http://nadiafaraheen.blogspot.com



Tapi aku janji, aku akan pikirkan idea untuk novel online ni. Jujur, aku ada buat novel jugak tapi at the end, aku simpan dalam folder je and lastly, aku delete je bila aku rasa takde idea lagi dah. haihhh.



Tapi baru-baru ni, ada junior aku tu dia buat macam yg aku impikan selama ni, http://sheeharun.blogspot.com



So, macam semangat aku bangkit balik bila tengok dia buat camtu. hoih Shiro, Mekasih lah buat guwa bersemangak balik. kehkeh :D







Akan ku buktikan.





to be continued...... haha

2 comments:

Shaheera Harun said...

Wahaha lawak doe lu ni kak :D

nadea roslan said...

eleh. lu perli ke shiro. hewhew :D

Post a Comment

Tuesday, December 27, 2011

Ah, cakap lebih!

assalamualaikum.


Aku nak bagitahu satu rahsia kat korang. kalau yg dah tahu, duduk diam-diam dahlah. Jangan jadi kepoh pulak. Ni aku nak bagitahu dekat korang yg tak tahu. *ehem ehem (betulkan tone)



Tak lama dulu, (tolak tambah darab bahagi, dekat setahun gak la.) aku ada buat blog tau. K. ni pun blog jugak. I mean, aku buat blog, khas untuk online novel. Sebab aku ni ada impian, masa-masa muda camni, nak jadi novelis online. Aku suka gila baca novel masa kecik-kecik dulu sampai benda tu pun influence aku untuk jadi novelis jugak. ahaks!



Niat aku, nak mulakan novel online ni once habis STPM. Ni dah almost one year pun habis STPM, Tapi, aku tak pernah up satu entry pun selain dari entry intro tu. haih. ok. tadi baru up satu entry. Tu jelah setakat ni.



Nak tengok? Ni link nya http://nadiafaraheen.blogspot.com



Tapi aku janji, aku akan pikirkan idea untuk novel online ni. Jujur, aku ada buat novel jugak tapi at the end, aku simpan dalam folder je and lastly, aku delete je bila aku rasa takde idea lagi dah. haihhh.



Tapi baru-baru ni, ada junior aku tu dia buat macam yg aku impikan selama ni, http://sheeharun.blogspot.com



So, macam semangat aku bangkit balik bila tengok dia buat camtu. hoih Shiro, Mekasih lah buat guwa bersemangak balik. kehkeh :D







Akan ku buktikan.





to be continued...... haha

2 comments: