Saturday, January 14, 2012

SAYA PUNYA BLOG DAH LA. BEN ASHAARI!

ASSALAMUALAIKUM.


tengok dekat news feed, keluar pulak ben ashaari punya status. Aku memang dah lama tunggu kalau-kalau abg ben buat segmen gini. Best.





segmen ni kena jawab soalan sekali. Dah nama pun segmen, kenalah ada soalan, ye tak?


Punya aku buat blog?

Rasanya jawapan paling jujur dari hati yg suci ni (hehehe) adalah aku suka menulis. Seriously suka menulis. Dulu tulis kat buku diary je. Tapi kemon ah, sekarang tulis dekat blogger.com jelah. Lagipun, kalau diary, peratusan nak tepek gambar memang lah takkan aku buat. So setakat cerita je, aku punya memori pun boleh slow loading. Kat blogger.com, tepeklah berapa banyakpun gambar kenangan yg aku ada. Nanti boleh buat kenangan masa tua :D


5 belog baru yg aku kenal?


1. http://lembiklentok.blogspot.com/

2. http://sheeharun.blogspot.com

3. http://arinahayazi8.blogpsot.com/

4. http://eyqaatiqah.blogspot.com

5. http://iemamamaboo.blogspot.com/




Okayyy dah siap pun. Boleh tekan butan publish sekarang. Thanks abang Ben! :)





3 comments:

Cik Lia Lomi said...

salam perkenalan, heeee.. Lia pun sangat suka menulis dan meluahkan perasaan jiwang..erkkk, tadelah jiwang mane..heeee.

nadea roslan said...

hehehe best kan? rasa mcm release tension. hihi

Diera Tekikushika said...

hari ni jalan2 kat blog awak, jom singgah blog saya.. usha2 laa jugak blogshop saya tuu. mana tau ada yg terpikat. hehe =)

Post a Comment

Saturday, January 14, 2012

SAYA PUNYA BLOG DAH LA. BEN ASHAARI!

ASSALAMUALAIKUM.


tengok dekat news feed, keluar pulak ben ashaari punya status. Aku memang dah lama tunggu kalau-kalau abg ben buat segmen gini. Best.





segmen ni kena jawab soalan sekali. Dah nama pun segmen, kenalah ada soalan, ye tak?


Punya aku buat blog?

Rasanya jawapan paling jujur dari hati yg suci ni (hehehe) adalah aku suka menulis. Seriously suka menulis. Dulu tulis kat buku diary je. Tapi kemon ah, sekarang tulis dekat blogger.com jelah. Lagipun, kalau diary, peratusan nak tepek gambar memang lah takkan aku buat. So setakat cerita je, aku punya memori pun boleh slow loading. Kat blogger.com, tepeklah berapa banyakpun gambar kenangan yg aku ada. Nanti boleh buat kenangan masa tua :D


5 belog baru yg aku kenal?


1. http://lembiklentok.blogspot.com/

2. http://sheeharun.blogspot.com

3. http://arinahayazi8.blogpsot.com/

4. http://eyqaatiqah.blogspot.com

5. http://iemamamaboo.blogspot.com/




Okayyy dah siap pun. Boleh tekan butan publish sekarang. Thanks abang Ben! :)





3 comments:

  1. salam perkenalan, heeee.. Lia pun sangat suka menulis dan meluahkan perasaan jiwang..erkkk, tadelah jiwang mane..heeee.

    ReplyDelete
  2. hehehe best kan? rasa mcm release tension. hihi

    ReplyDelete
  3. hari ni jalan2 kat blog awak, jom singgah blog saya.. usha2 laa jugak blogshop saya tuu. mana tau ada yg terpikat. hehe =)

    ReplyDelete