Tuesday, March 13, 2012

good bye

assalamualaikum.


Tuan tanah ada pengunguman penting. Saya nak away dari twitter, facebook and blog too! Don't panic. Nanti aku datang lah balik cuma tak tau bila hahahahahahaha curlass kan ayat retiss LOL -.-


Neway, takpe. Rindu rinduan ni bagus untuk hati. Korang simpan la rindu untuk aku tu dari masa ke semasa heh? ahahahaha k perasan. Hmmm Fuhhh.





Take care guys! Papepun thanks pada sesiapa yg follow ai. Nanti ai follow awak balik ye tapi take time sikit ah. Nak away kanzzzz! Herherher. Jaga diri, jaga family, jaga yg tersayang tau. EH? Bagi yg single, jaga-jaga.. ada yg peghatiii. HAHA




Well, bye byee peeps. *kesat air mata* hahahahahahaahahaha assalamualaikum! =)

1 comment:

iEnA eLiEnA said...

Blogwalking here...
cik iena follow your blog..
follow my blog juga ye(^_~)
www.ienaeliena.com

Post a Comment

Tuesday, March 13, 2012

good bye

assalamualaikum.


Tuan tanah ada pengunguman penting. Saya nak away dari twitter, facebook and blog too! Don't panic. Nanti aku datang lah balik cuma tak tau bila hahahahahahaha curlass kan ayat retiss LOL -.-


Neway, takpe. Rindu rinduan ni bagus untuk hati. Korang simpan la rindu untuk aku tu dari masa ke semasa heh? ahahahaha k perasan. Hmmm Fuhhh.





Take care guys! Papepun thanks pada sesiapa yg follow ai. Nanti ai follow awak balik ye tapi take time sikit ah. Nak away kanzzzz! Herherher. Jaga diri, jaga family, jaga yg tersayang tau. EH? Bagi yg single, jaga-jaga.. ada yg peghatiii. HAHA




Well, bye byee peeps. *kesat air mata* hahahahahahaahahaha assalamualaikum! =)

1 comment:

  1. Blogwalking here...
    cik iena follow your blog..
    follow my blog juga ye(^_~)
    www.ienaeliena.com

    ReplyDelete