Saturday, April 28, 2012

I've been proposed and i'm married.

Assalamualaikum!


Hello Kakak-kakak cantik yg nak kahwin tapi takde calon lagi. Ehem. * tak terasa tak terasa. Pftt!*



So, how's your weekend? Happy? Stressed? Kesah pulak saya. HAHA! So, i'm getting married!!!! Yeah. That day someone came to my house and propose me. Fuhh. yknow the feeling when strangers came and ask for that 'thing' ? yknow?



Bhahaha! Saja je nak rasa feeling exited nak kahwin..... but too bad, tak rasa pape pun. Nampak sangat aku lambat lagi baru kahwin. :'|




I guess, this video can guide you. Bercinta lepas kahwin ye adik-adik. Time sekolah tu, nak ada crush, adat lah. Tapi bercinta? Hmm, too early for that. don't ya think so? :")







Kalau awak semua already watch this, mesti kenal dena bahrin kan? Haa, she's married yaw! Today lah! And i got some photo's from her twitter, she posted it tru instagram. Em em sorry ye dena, I take this photo without your permission. Ya, i feel bad ahaha! :'/



Allah. Bahagianyaa :")

when will be my turn? soon! ahaks.



Barakallah Dena. Semoga dirahmati dan dilimpahi kebahagiaan buat awak dan pasangan di dunia dan akhirat. you know what, secara tak langsung, awak jadi sumber inspirasi hijabies out there, termasuk saya. Semoga semuanya mendapat redha Allah. :")


tuan blog mesti nak ada gambar dia jugak kan! -.-



Ladies, semoga hubungan korang semua mendapat berkat dari Allah dan seterusnya ke jinjang pelamin. InshaAllah, aminnn! Oh ya, Denaaaaaaaa! mintak halalkan ya i post photo ni. Wuuu.





tajuk propa semata hahahahaha bye nak pergi bersih-bersihkan (3.0) rumah  :'p







1 comment:

Hafizah Zainal Abidin said...

Jom Join Sini (!) Ada Banyak Tutorial Di Sini (!) mynameishafizah.blogspot.com/ :D

Post a Comment

Saturday, April 28, 2012

I've been proposed and i'm married.

Assalamualaikum!


Hello Kakak-kakak cantik yg nak kahwin tapi takde calon lagi. Ehem. * tak terasa tak terasa. Pftt!*



So, how's your weekend? Happy? Stressed? Kesah pulak saya. HAHA! So, i'm getting married!!!! Yeah. That day someone came to my house and propose me. Fuhh. yknow the feeling when strangers came and ask for that 'thing' ? yknow?



Bhahaha! Saja je nak rasa feeling exited nak kahwin..... but too bad, tak rasa pape pun. Nampak sangat aku lambat lagi baru kahwin. :'|




I guess, this video can guide you. Bercinta lepas kahwin ye adik-adik. Time sekolah tu, nak ada crush, adat lah. Tapi bercinta? Hmm, too early for that. don't ya think so? :")







Kalau awak semua already watch this, mesti kenal dena bahrin kan? Haa, she's married yaw! Today lah! And i got some photo's from her twitter, she posted it tru instagram. Em em sorry ye dena, I take this photo without your permission. Ya, i feel bad ahaha! :'/



Allah. Bahagianyaa :")

when will be my turn? soon! ahaks.



Barakallah Dena. Semoga dirahmati dan dilimpahi kebahagiaan buat awak dan pasangan di dunia dan akhirat. you know what, secara tak langsung, awak jadi sumber inspirasi hijabies out there, termasuk saya. Semoga semuanya mendapat redha Allah. :")


tuan blog mesti nak ada gambar dia jugak kan! -.-



Ladies, semoga hubungan korang semua mendapat berkat dari Allah dan seterusnya ke jinjang pelamin. InshaAllah, aminnn! Oh ya, Denaaaaaaaa! mintak halalkan ya i post photo ni. Wuuu.





tajuk propa semata hahahahaha bye nak pergi bersih-bersihkan (3.0) rumah  :'p







1 comment:

  1. Jom Join Sini (!) Ada Banyak Tutorial Di Sini (!) mynameishafizah.blogspot.com/ :D

    ReplyDelete