Monday, May 14, 2012

Petang ringkas. -Entry Bergambar-

Assalamualaikum.




Hai 'lamanya' tak update blog. Hihihihi. Duh, rabu test komputer, aku takut k. Takut. -______-" so setelah sekian lama tak pergi riadah, ayah ajak pergi lepak dekat tasik. Dekat juga dengan area rumah aku, cuma kedalam sikit ah tempat ni. Tempat baru, dan aku yakin korang tak ambil peduli pun. LOL




Sebelum pergi tasik, pergi playground dedekat situ jugak, layan kerenah gedik adik. -.-'



Muke teruk. Makin teruk :'(


this? hahahahaha k comel.

aww. mama! 

aku syak ayah tak puas main jejongket dulu kot? hahaha!


Kau tahu, bila dah sampai tasik ni, tenang gila rasa. The whether, oh cool. Ya aku memang suka alam semulajadi ( tapi kat rumah takde tanam pun pokok, takde tempat) maka, tempat-tempat begini memang menenangkan kepala hotak. Plus dah rancang pun nak picnic dengan kekawan nanti dorang cuti sem. Menurut ajan, nak pergi PD, puih. Harap ada anak dato sponsor lah kalau gitew. Bagi aku baik pergi tempat dekat tapi cantik. :')


Aaaa :")

besar k tasik ni. Orang jogging ada gak since taman ni baru lagi tapi ada gak yg buat drama. LOL


Kenapa mata saya sebelah kecik sebelah besar ni? -_-'


takut tengok muka sendiri kalau tak pakai pape mekap. HAHA 


siapa ni? k.

Hahahahahaha k.

Meet my Mama, ayah. 






Kesimpulannya, tempat ni boleh buat photoshoot wedding dan sebenarnya takde motip pun entry ni. Sajaaaaaaaaa :'3










2 comments:

Rizq Herinza Syadza said...

untunglah dapat keluar dengan ayah bonda. :)

nadea roslan said...

reen : Haaa ni pun dah lama tak keluar. pun adik beradik tak cukup :D

Post a Comment

Monday, May 14, 2012

Petang ringkas. -Entry Bergambar-

Assalamualaikum.




Hai 'lamanya' tak update blog. Hihihihi. Duh, rabu test komputer, aku takut k. Takut. -______-" so setelah sekian lama tak pergi riadah, ayah ajak pergi lepak dekat tasik. Dekat juga dengan area rumah aku, cuma kedalam sikit ah tempat ni. Tempat baru, dan aku yakin korang tak ambil peduli pun. LOL




Sebelum pergi tasik, pergi playground dedekat situ jugak, layan kerenah gedik adik. -.-'



Muke teruk. Makin teruk :'(


this? hahahahaha k comel.

aww. mama! 

aku syak ayah tak puas main jejongket dulu kot? hahaha!


Kau tahu, bila dah sampai tasik ni, tenang gila rasa. The whether, oh cool. Ya aku memang suka alam semulajadi ( tapi kat rumah takde tanam pun pokok, takde tempat) maka, tempat-tempat begini memang menenangkan kepala hotak. Plus dah rancang pun nak picnic dengan kekawan nanti dorang cuti sem. Menurut ajan, nak pergi PD, puih. Harap ada anak dato sponsor lah kalau gitew. Bagi aku baik pergi tempat dekat tapi cantik. :')


Aaaa :")

besar k tasik ni. Orang jogging ada gak since taman ni baru lagi tapi ada gak yg buat drama. LOL


Kenapa mata saya sebelah kecik sebelah besar ni? -_-'


takut tengok muka sendiri kalau tak pakai pape mekap. HAHA 


siapa ni? k.

Hahahahahaha k.

Meet my Mama, ayah. 






Kesimpulannya, tempat ni boleh buat photoshoot wedding dan sebenarnya takde motip pun entry ni. Sajaaaaaaaaa :'3










2 comments:

  1. untunglah dapat keluar dengan ayah bonda. :)

    ReplyDelete
  2. reen : Haaa ni pun dah lama tak keluar. pun adik beradik tak cukup :D

    ReplyDelete