Monday, June 18, 2012

jangan berserah.

Assalamualaikum.




Ada tak dimana perasaan mahu menceritakan pada seseorang situasi yg sedang kita hadapi tetapi, keadaan dan kategori cerita itu, tak mengizinkan kita utk bercerita? Pernah?




Jadi apa perlu aku buat? Penat tahu. Aku yg ada disini, aku yg jalani segala-galanya. Jujur, aku sudah sangat malas nak hadapi perkara ni. Tapi selagi aku disini, aku akan hadam benda yg sama.




Nak call awak tapi takut saya mengganggu, Nak mesej awak tapi takut tiada balasan, Yg sebenarnya, saya takut.. kalau apa je yg saya buat, menyebabkan orang lain susah dan terasa payah.



I'm sorry. Do tell me if you feel that way.





maybe because i just miss you, and your presence. 








Terkadang, aku rasa nak lari dari semua benda ni but then again, jangan berserah. 

4 comments:

Adylia Qarissa said...

alaaahhhaiiii comeynya ayat nie. secret admire :-P

Sherwieyna Muzzawer said...

salam kenal.hai si comel.i dah follow blog kiut ni.follow i balik ye..tq..;D

nadea roslan said...

@adylia Qarissa : hi ,sedap nama awak :) hahahaha manade secret admire pun :)

nadea roslan said...

@sherwieyna muzzawer: thanks wieyna :)

Post a Comment

Monday, June 18, 2012

jangan berserah.

Assalamualaikum.




Ada tak dimana perasaan mahu menceritakan pada seseorang situasi yg sedang kita hadapi tetapi, keadaan dan kategori cerita itu, tak mengizinkan kita utk bercerita? Pernah?




Jadi apa perlu aku buat? Penat tahu. Aku yg ada disini, aku yg jalani segala-galanya. Jujur, aku sudah sangat malas nak hadapi perkara ni. Tapi selagi aku disini, aku akan hadam benda yg sama.




Nak call awak tapi takut saya mengganggu, Nak mesej awak tapi takut tiada balasan, Yg sebenarnya, saya takut.. kalau apa je yg saya buat, menyebabkan orang lain susah dan terasa payah.



I'm sorry. Do tell me if you feel that way.





maybe because i just miss you, and your presence. 








Terkadang, aku rasa nak lari dari semua benda ni but then again, jangan berserah. 

4 comments:

  1. alaaahhhaiiii comeynya ayat nie. secret admire :-P

    ReplyDelete
  2. salam kenal.hai si comel.i dah follow blog kiut ni.follow i balik ye..tq..;D

    ReplyDelete
  3. @adylia Qarissa : hi ,sedap nama awak :) hahahaha manade secret admire pun :)

    ReplyDelete
  4. @sherwieyna muzzawer: thanks wieyna :)

    ReplyDelete