Saturday, October 27, 2012

Selamat............. selamat atas semuanya

............ mentang mentang hari raya, baru nak update blog? Hai Assalamualaikum, apa khabar? diharap semuanya dalam keadaan sihat dan bahagia.


Saya dalam keadaan okay dan sedikit busy waktu lepas lepas dimana saya tak update blog tu. refers to my last updates, i'm at Kl now. Working. Dah 2 weeks or more kot aku kat sana.


..........................
















........










Ya Allah. Sumpah taktau nak kabor amende. Speechless.











Nantilah aku update balik, bila ada masa free. Yang penting, aku mohon doanya ya kawan kawan moga aku dipermudah dalam jalan yg aku sedang lalui ini. Semoga aku tak jatuh tersungkur, kalaupun jatuh semoga aku masih ada semangat utk bangun kembali.





kerana disana aku belajar untuk percaya bahawa jika ikhlas, lambat laun Allah akan beri yg setimpal. Allamdulillah. selamat berjaya utk diri sendiri.






with my awesome team members. :*







hidup tak selalunya indah, tapi selagi belum indah, belum pengakhiranlah namanya. - kata hati kecil aku.













3 comments:

Norzatul Nabihah said...

asal manee awak? macam de loghat ganu. hee. nway jemputla ke blog bihah..=)

ZWAN SABRI said...

apa2 pon. Salam Aidiladha.. ;)

nadea roslan said...

@norzatul : taklah. saya pure jb. haha

Post a Comment

Saturday, October 27, 2012

Selamat............. selamat atas semuanya

............ mentang mentang hari raya, baru nak update blog? Hai Assalamualaikum, apa khabar? diharap semuanya dalam keadaan sihat dan bahagia.


Saya dalam keadaan okay dan sedikit busy waktu lepas lepas dimana saya tak update blog tu. refers to my last updates, i'm at Kl now. Working. Dah 2 weeks or more kot aku kat sana.


..........................
















........










Ya Allah. Sumpah taktau nak kabor amende. Speechless.











Nantilah aku update balik, bila ada masa free. Yang penting, aku mohon doanya ya kawan kawan moga aku dipermudah dalam jalan yg aku sedang lalui ini. Semoga aku tak jatuh tersungkur, kalaupun jatuh semoga aku masih ada semangat utk bangun kembali.





kerana disana aku belajar untuk percaya bahawa jika ikhlas, lambat laun Allah akan beri yg setimpal. Allamdulillah. selamat berjaya utk diri sendiri.






with my awesome team members. :*







hidup tak selalunya indah, tapi selagi belum indah, belum pengakhiranlah namanya. - kata hati kecil aku.













3 comments:

  1. asal manee awak? macam de loghat ganu. hee. nway jemputla ke blog bihah..=)

    ReplyDelete
  2. @norzatul : taklah. saya pure jb. haha

    ReplyDelete