Friday, April 8, 2011

AKU SEORANG JUTAWAN

Assalamualaikum.

happy friday kawan-kawan!!
ekeceli aku baru balik dari jalan-jalan ke merata tempat,
sampailah aku drop by kat satu tempat ni, dan jumpa satu kontes niii :)




TAJUK SEGMEN: AKU SEORANG JUTAWAN
miahaha..
ni dari blog sorang blogger yang ada comment aku dekat gegar gegar dan gegarkan 1000 blog tuhh. hihihihi.
tuan belog yang cantik menawan *saje bodek. hehe

DEAR CIK MYA,
if i were a millionaire, (kalau saya seorang jutawan)
saya nak melancong ke KOREA, PARIS, ITALY, HOLLAND dan KE SELURUH DUNIA
Ada kala holiday dengan FAMILY dan ada kala pulak holiday dengan SAHABAT
sebab apa?
sebab mereka yang menjadi pemangkin semangat saya tika susah atau senang.
lagi, saya nak gembirakan mama dan ayah saya
yg selama ni bersusah payah membesarkan saya sampailah sekarang yang ternyata telah membesar dengan SIHAT TUBUH BADAN *err gemok la tuu :P
saya jugak nak belikan rumah untuk kawan-kawan saya.
kira biar kami duduk sederet jelah.
hahahaha
yelah, bukan senang nak dapat sahabat sejati kan?
nak shopping sepuas-puas tekak :P
haha ni memang standard ah pompuan ann.
nak bukak kolej swasta untuk orang-orang yang sama passion dengan saya,
maybe NADEA UNIVERSITY COLLAGE OF CREATIVE TECHNOLOGY.
angan-angan yang satu ni memang takleh blah!
apa lagi ek?
just a random dream aje niii.
esok lusa kompem ada je yang muncul dalam kepala hotak ni :)


tapi saya lagi harap,
kalau saya jadi jutawan
saya tak lupa dengan orang-orang dibawah yang memerlukan bantuan saya,
sesungguhnya, 
bila kita memberi dengan ikhlas, banyak lagi yang kita akan dapat :)








# der biasa la der, nama pun angan-angan. tu yang melebih lebih je niii. hihi :D

3 comments:

nanie zainudin said...

Hello...nanie dr segmen AKU SEORANG JUTAWAN...

datang jenguk2 sini

n follow kpd sesiapa yg nanie blum follow lagi...

niway...kowank nak dapat hadiah best tak?

senang jak step ni...try usha2 ni

http://ciknaniezainudin.blogspot.com/2011/04/hadiah-lumayan-dari-saysmy.html

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.ohayou^^.
Jalan2 sini.
Jemput2 singgah blog saya ye : http://frommetoyou85.blogspot.com/
btw, nice blog :)
Thanks~

Cik Nad :) said...

hey sume. haha thnx drop by kt sini :) nnti kte BW k? :)

Post a Comment

Friday, April 8, 2011

AKU SEORANG JUTAWAN

Assalamualaikum.

happy friday kawan-kawan!!
ekeceli aku baru balik dari jalan-jalan ke merata tempat,
sampailah aku drop by kat satu tempat ni, dan jumpa satu kontes niii :)




TAJUK SEGMEN: AKU SEORANG JUTAWAN
miahaha..
ni dari blog sorang blogger yang ada comment aku dekat gegar gegar dan gegarkan 1000 blog tuhh. hihihihi.
tuan belog yang cantik menawan *saje bodek. hehe

DEAR CIK MYA,
if i were a millionaire, (kalau saya seorang jutawan)
saya nak melancong ke KOREA, PARIS, ITALY, HOLLAND dan KE SELURUH DUNIA
Ada kala holiday dengan FAMILY dan ada kala pulak holiday dengan SAHABAT
sebab apa?
sebab mereka yang menjadi pemangkin semangat saya tika susah atau senang.
lagi, saya nak gembirakan mama dan ayah saya
yg selama ni bersusah payah membesarkan saya sampailah sekarang yang ternyata telah membesar dengan SIHAT TUBUH BADAN *err gemok la tuu :P
saya jugak nak belikan rumah untuk kawan-kawan saya.
kira biar kami duduk sederet jelah.
hahahaha
yelah, bukan senang nak dapat sahabat sejati kan?
nak shopping sepuas-puas tekak :P
haha ni memang standard ah pompuan ann.
nak bukak kolej swasta untuk orang-orang yang sama passion dengan saya,
maybe NADEA UNIVERSITY COLLAGE OF CREATIVE TECHNOLOGY.
angan-angan yang satu ni memang takleh blah!
apa lagi ek?
just a random dream aje niii.
esok lusa kompem ada je yang muncul dalam kepala hotak ni :)


tapi saya lagi harap,
kalau saya jadi jutawan
saya tak lupa dengan orang-orang dibawah yang memerlukan bantuan saya,
sesungguhnya, 
bila kita memberi dengan ikhlas, banyak lagi yang kita akan dapat :)








# der biasa la der, nama pun angan-angan. tu yang melebih lebih je niii. hihi :D

3 comments:

  1. Hello...nanie dr segmen AKU SEORANG JUTAWAN...

    datang jenguk2 sini

    n follow kpd sesiapa yg nanie blum follow lagi...

    niway...kowank nak dapat hadiah best tak?

    senang jak step ni...try usha2 ni

    http://ciknaniezainudin.blogspot.com/2011/04/hadiah-lumayan-dari-saysmy.html

    ReplyDelete
  2. Salam.ohayou^^.
    Jalan2 sini.
    Jemput2 singgah blog saya ye : http://frommetoyou85.blogspot.com/
    btw, nice blog :)
    Thanks~

    ReplyDelete
  3. hey sume. haha thnx drop by kt sini :) nnti kte BW k? :)

    ReplyDelete