Thursday, April 14, 2011

Rindu nak jalan jalan malam macam dulu.

Assalamualaikum.

Hai. Seriously tajuk entri aku macam poyo sikit but seriously jugak, itu yang aku rasa. Huu. Kenapa ek, tetiba je rindu ni menular? Hmm ==’ yelah kalau keluar pun, paling lewat pukul 11.30 malam. Haha. nak jadi budak baik bukan senang wei. Hehe. Lagipun dah besar, malas nak keluar tak tentu hala. Dulu bolehh lah. jom tengok satu satu gambar tak berapa nak jahiliah aku ni. Hehe.
 



Masa ni dekat tepi international restauran, danga bay. Malam dalam pukul 10-11 macam tulah. Huu. Aku and cik odd ikot hawa sebenarnya. Hehe. Dia jumpa kawan, so aku and cik odd camwhoring lah apa lagiii. Hihi.




Hehe. Ni bukan di genting ye kawan kawan. Tapi dekat danga je. Well kan ada tempat tempat permainan macam ala ala genting tu kan. Hah kat situ lah kami camwhoring. Huuu syahdu!




Aku suka pegi danga malam malam sebab dapat hirup udara segar. Hee. Time ni dekat tepi pantai. Err pantai ke? oh tak berapa nak pantai lah kot. Hehe :D




Hee. Lihatlah duniaaaaaaaa! Haha. aku belum penah naik cruise kat belakang tu lagi. Cis. Pathetic betul. takpalah, aku ada niat nak kawen kat atas tu. ha ha ha. lagi pathetic!





Yeah. View belakang tu nice gila. Aku suka. Haha. yelah, nak pegi kampung ala ala kampung nelayan tak dapek, so begambar latar belakang bot pun jadilah. Hihi.




Oh ini dekat hardrock. Walaupun bukan hardrock yang memahal tu. Hihi. Masa ni shopping barang untuk raya. Hardrock ni bersebelahan je dengan cs. pegi dengan cik odd, shekin, hawa and farid untuk buka puasa. Hmmm  T.T




Hehe. Cantik kan view belakang tu? Lompat lompat* oh plate tu mulanya terisi chicken chop, tapi 
tinggal sisa jelah. Haha. hoi koranggg. Jomlahhhh! Heee.




Masa ni dekat hostel UTM, before pegi karaoke dengan dak dak sume. Hee. Best gila masa ni. Lepas karok, lepak mamak. Bos belanja. Balik pukul 4 pagi. Hesh. Memang panda mata aku time tu. Hihi. Oh abaikan bentuk kebesaran yang ada pada aku masa tuu. Haha.






Hee. Dekat doremi karaoke. Hmm, skudai kot. Aku pun lupaa. Haha. maklumlah, orang belanja. Tapi aku karok satu lagu je masa ni. Pening gila tengok ramai orang dalam bilik ni. last last lepak kat luar je dengan wan, aida and si mereng fitri. Ish. rindu kat dia. *tibatiba.






Sebenarnya, aku rindu nak keluar malam dengan cik odd lagi. Senang citer, rindu kat cik odd lah. huuuuuu. àSekarang jarak yang memisahkan kami. ß ayat lesbo. *ee tampa aku jap.* Dia kerja dekat kg. melayu, aku kat sini. Weekend dia baru balik sini. Aku pulak sabtu keje walaupun 5 jam je. Huuu.




Apa apa pun, aku rindu nak repeat masa masa gembira cam dulu. Masa balik pukul 2, 3 pagi, masa kat UTM tu, masa jalan dengan dak dak pegi cs walaupun dah nak stpm, Oh I miss form 6 now!  Manisnya kenangan dulu dulu tuu. T.T sapa setuju form 6 best? Angkat kaki? (^.^)/





Ok bye!

4 comments:

Far8 budak baik said...

pic lawaaaa(amik hati je ni)n haha =p
nnti mai sabah pulakk =)

Cik Nad :) said...

hehehehe. oh sabah eh. jauhhhhhh nyaa. hehe. mai johor la :P

fyna said...

waaaa...



jom singgah belog fyna..
ade segmen.
http://inibelogfyna.blogspot.com/

Cik Nad :) said...

hehe. ok fyna. thnx jenguk sini :)

Post a Comment

Thursday, April 14, 2011

Rindu nak jalan jalan malam macam dulu.

Assalamualaikum.

Hai. Seriously tajuk entri aku macam poyo sikit but seriously jugak, itu yang aku rasa. Huu. Kenapa ek, tetiba je rindu ni menular? Hmm ==’ yelah kalau keluar pun, paling lewat pukul 11.30 malam. Haha. nak jadi budak baik bukan senang wei. Hehe. Lagipun dah besar, malas nak keluar tak tentu hala. Dulu bolehh lah. jom tengok satu satu gambar tak berapa nak jahiliah aku ni. Hehe.
 



Masa ni dekat tepi international restauran, danga bay. Malam dalam pukul 10-11 macam tulah. Huu. Aku and cik odd ikot hawa sebenarnya. Hehe. Dia jumpa kawan, so aku and cik odd camwhoring lah apa lagiii. Hihi.




Hehe. Ni bukan di genting ye kawan kawan. Tapi dekat danga je. Well kan ada tempat tempat permainan macam ala ala genting tu kan. Hah kat situ lah kami camwhoring. Huuu syahdu!




Aku suka pegi danga malam malam sebab dapat hirup udara segar. Hee. Time ni dekat tepi pantai. Err pantai ke? oh tak berapa nak pantai lah kot. Hehe :D




Hee. Lihatlah duniaaaaaaaa! Haha. aku belum penah naik cruise kat belakang tu lagi. Cis. Pathetic betul. takpalah, aku ada niat nak kawen kat atas tu. ha ha ha. lagi pathetic!





Yeah. View belakang tu nice gila. Aku suka. Haha. yelah, nak pegi kampung ala ala kampung nelayan tak dapek, so begambar latar belakang bot pun jadilah. Hihi.




Oh ini dekat hardrock. Walaupun bukan hardrock yang memahal tu. Hihi. Masa ni shopping barang untuk raya. Hardrock ni bersebelahan je dengan cs. pegi dengan cik odd, shekin, hawa and farid untuk buka puasa. Hmmm  T.T




Hehe. Cantik kan view belakang tu? Lompat lompat* oh plate tu mulanya terisi chicken chop, tapi 
tinggal sisa jelah. Haha. hoi koranggg. Jomlahhhh! Heee.




Masa ni dekat hostel UTM, before pegi karaoke dengan dak dak sume. Hee. Best gila masa ni. Lepas karok, lepak mamak. Bos belanja. Balik pukul 4 pagi. Hesh. Memang panda mata aku time tu. Hihi. Oh abaikan bentuk kebesaran yang ada pada aku masa tuu. Haha.






Hee. Dekat doremi karaoke. Hmm, skudai kot. Aku pun lupaa. Haha. maklumlah, orang belanja. Tapi aku karok satu lagu je masa ni. Pening gila tengok ramai orang dalam bilik ni. last last lepak kat luar je dengan wan, aida and si mereng fitri. Ish. rindu kat dia. *tibatiba.






Sebenarnya, aku rindu nak keluar malam dengan cik odd lagi. Senang citer, rindu kat cik odd lah. huuuuuu. àSekarang jarak yang memisahkan kami. ß ayat lesbo. *ee tampa aku jap.* Dia kerja dekat kg. melayu, aku kat sini. Weekend dia baru balik sini. Aku pulak sabtu keje walaupun 5 jam je. Huuu.




Apa apa pun, aku rindu nak repeat masa masa gembira cam dulu. Masa balik pukul 2, 3 pagi, masa kat UTM tu, masa jalan dengan dak dak pegi cs walaupun dah nak stpm, Oh I miss form 6 now!  Manisnya kenangan dulu dulu tuu. T.T sapa setuju form 6 best? Angkat kaki? (^.^)/





Ok bye!

4 comments:

  1. pic lawaaaa(amik hati je ni)n haha =p
    nnti mai sabah pulakk =)

    ReplyDelete
  2. hehehehe. oh sabah eh. jauhhhhhh nyaa. hehe. mai johor la :P

    ReplyDelete
  3. waaaa...



    jom singgah belog fyna..
    ade segmen.
    http://inibelogfyna.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. hehe. ok fyna. thnx jenguk sini :)

    ReplyDelete