Monday, August 8, 2011

cerita kokang.

Salam.




Aku ada sorang kawan ni tau. kepala memang gilagila dan kaki kutuk aku zz. Tapi takpe, aku tak kisah sebab aku pun ada mulut nak kutuk dia balik. Gahaha. So lately ni, dia selalu gak lah call aku Tanya itu ini pasal hal member-member lain tu. maybe dia ingat aku ni reporter ke semua benda aku tahu? Haha.




So demi untuk membuat dia seram, aku saja je hari tu call dia. Maklumlah tengah bosan, so mesti lah kacau orang.




Me: hai awak. Buat apa tu?

Haziq: awak kepala hotak kau. Hahaha. Aku tengah duduk duduk ni. ada apa nad call aku?

Me: alah. Nak call pun tak boleh. Awak ni sombong lah. hahaha.

Haziq: kau bodo eh nad. Geli lah aku dengar. Hahaha.

Me: hahahhahahahahaha. Tau takot. *gelak guling guling.*




Blablablabla….




*Few minutes later.*




Haziq: okaylah nad. Aku ada keje sikit ni. nanti aku call kau balik au.

Me: alaaaa. Baru borak kejap dah ada keje. *buat suara budak gedik.*

Haziq: kau mengada sangat apasal? Hahaha. Aku jetat kepala kau baru tahu.

Me: alah kejap lah. boraklah lama lagi. Hehehehe *masa ni aku dahnak tesembur air liur sebab tahan gelak.*

Haziq: aku busy lah. maklumlah, pelakon popular.

Me: kepala hotak kau geli aku dengar. *eh terkasar pulak.* okaylah. bye awak.

Haziq: awak hotak kau… hahaha




Me: k I love you. Hahahahahahahahaha… *gelak tekan perut.*

Haziq: bodooo siak nad! Haha. dahlah, boleh gila layan kau. Bye.

Me: kahkahkah. Perasan letewww.




Guwa memang suka pancing reaksi haziq. Alah, dulu masa form 6, dengan siapa lagi aku nak bergurau? Dengan dia, aiman and ajan ajelah yang aku dok tumbok, cubit, tampo, tendang sumeee. Sebab aku rasa terlalu selesa dengan dorang. Dah macam adik beradik so haruslah kan main gusti-gusti. Tapi tu dulu. sekarang semua dah haluan masing-masing. Haziq nanti sambung kat USM, ajan dah tercampak kat unisel, aiman dah kerja. So masing-masing dah busy. Dah tak dapat nak kutuk dorang.




Dulu aku panggil haziq ni kokang, sebab sesuai dengan dia. Dan dia panggil aku monyet. Ada ke budak comel cam aku ni dia samakan dengan monyet? Lainlah kalau dia, memang sesuai kalau panggil kokang. Itu olangg haa manyak shiauuu tau. hahaha.




Ps: nak donat sambal. Mana nak cari kat taman daya ni? Wuwuwu. T.T



mata aku sekarang indection. so dah takde semangat nak keluar berjalan =.=



Babai.

1 comment:

EKIN said...

haziq,,,haruslah kne kutok...ghahahaa

Post a Comment

Monday, August 8, 2011

cerita kokang.

Salam.




Aku ada sorang kawan ni tau. kepala memang gilagila dan kaki kutuk aku zz. Tapi takpe, aku tak kisah sebab aku pun ada mulut nak kutuk dia balik. Gahaha. So lately ni, dia selalu gak lah call aku Tanya itu ini pasal hal member-member lain tu. maybe dia ingat aku ni reporter ke semua benda aku tahu? Haha.




So demi untuk membuat dia seram, aku saja je hari tu call dia. Maklumlah tengah bosan, so mesti lah kacau orang.




Me: hai awak. Buat apa tu?

Haziq: awak kepala hotak kau. Hahaha. Aku tengah duduk duduk ni. ada apa nad call aku?

Me: alah. Nak call pun tak boleh. Awak ni sombong lah. hahaha.

Haziq: kau bodo eh nad. Geli lah aku dengar. Hahaha.

Me: hahahhahahahahaha. Tau takot. *gelak guling guling.*




Blablablabla….




*Few minutes later.*




Haziq: okaylah nad. Aku ada keje sikit ni. nanti aku call kau balik au.

Me: alaaaa. Baru borak kejap dah ada keje. *buat suara budak gedik.*

Haziq: kau mengada sangat apasal? Hahaha. Aku jetat kepala kau baru tahu.

Me: alah kejap lah. boraklah lama lagi. Hehehehe *masa ni aku dahnak tesembur air liur sebab tahan gelak.*

Haziq: aku busy lah. maklumlah, pelakon popular.

Me: kepala hotak kau geli aku dengar. *eh terkasar pulak.* okaylah. bye awak.

Haziq: awak hotak kau… hahaha




Me: k I love you. Hahahahahahahahaha… *gelak tekan perut.*

Haziq: bodooo siak nad! Haha. dahlah, boleh gila layan kau. Bye.

Me: kahkahkah. Perasan letewww.




Guwa memang suka pancing reaksi haziq. Alah, dulu masa form 6, dengan siapa lagi aku nak bergurau? Dengan dia, aiman and ajan ajelah yang aku dok tumbok, cubit, tampo, tendang sumeee. Sebab aku rasa terlalu selesa dengan dorang. Dah macam adik beradik so haruslah kan main gusti-gusti. Tapi tu dulu. sekarang semua dah haluan masing-masing. Haziq nanti sambung kat USM, ajan dah tercampak kat unisel, aiman dah kerja. So masing-masing dah busy. Dah tak dapat nak kutuk dorang.




Dulu aku panggil haziq ni kokang, sebab sesuai dengan dia. Dan dia panggil aku monyet. Ada ke budak comel cam aku ni dia samakan dengan monyet? Lainlah kalau dia, memang sesuai kalau panggil kokang. Itu olangg haa manyak shiauuu tau. hahaha.




Ps: nak donat sambal. Mana nak cari kat taman daya ni? Wuwuwu. T.T



mata aku sekarang indection. so dah takde semangat nak keluar berjalan =.=



Babai.

1 comment: