Tuesday, August 2, 2011

ramdhan.

Salam ramadhan!




Mesti para blogger semua dah post ucapan salam ramadhan kat blog memasing kan? aku ni je yang baru terkial kial nak menyusun ayat. Wuwuwu T.T




So, hari ni dah 2nd puasa lusa 3rd tulat 4th dan lain lain hari lagi. Sebulan ni rasanya kejap je kot ek? Pejam celik pejam celik dah nanti raya. Macam yang aku rasa ni, sekejap je dah puasa. Haha… memang manusia yang tak sedar diri betul aku ni zz T.T patutnya ramadhan di nantikan, ni aku boleh tak percaya pulak? Aishhh. Kesedaran kurang lagi gamaknya ni….kbai




kalau nak ceghita pasal dolu-dolu punya kenangan puasa memang tak buat kerja lain nanti aku gamaknya. yelah puasa ni busy sikit, tolonglah mana yang patut HAHAHA statement bajet.




well, Aku harap ramadhan kali ni meninggalkan 1001 erti lah dalam diri masing masing, insyaAllah. Disebabkan ni quick update je, hehe k lah aku nak buat keje ni. korang jangan puasa yang yok pulak eh. dah besar kan? hahaha...




‘selamat datang ramadhan’




Kbai.

2 comments:

cik iera! said...

salam ramadhan :)

deqlis said...

baca blog kamu..slm ramadhan

Post a Comment

Tuesday, August 2, 2011

ramdhan.

Salam ramadhan!




Mesti para blogger semua dah post ucapan salam ramadhan kat blog memasing kan? aku ni je yang baru terkial kial nak menyusun ayat. Wuwuwu T.T




So, hari ni dah 2nd puasa lusa 3rd tulat 4th dan lain lain hari lagi. Sebulan ni rasanya kejap je kot ek? Pejam celik pejam celik dah nanti raya. Macam yang aku rasa ni, sekejap je dah puasa. Haha… memang manusia yang tak sedar diri betul aku ni zz T.T patutnya ramadhan di nantikan, ni aku boleh tak percaya pulak? Aishhh. Kesedaran kurang lagi gamaknya ni….kbai




kalau nak ceghita pasal dolu-dolu punya kenangan puasa memang tak buat kerja lain nanti aku gamaknya. yelah puasa ni busy sikit, tolonglah mana yang patut HAHAHA statement bajet.




well, Aku harap ramadhan kali ni meninggalkan 1001 erti lah dalam diri masing masing, insyaAllah. Disebabkan ni quick update je, hehe k lah aku nak buat keje ni. korang jangan puasa yang yok pulak eh. dah besar kan? hahaha...




‘selamat datang ramadhan’




Kbai.

2 comments: