Tuesday, May 8, 2012

dilemma masa depan.

Assalamualaikum.



bila nengok gambar ber-speck jer automatic teringat si fakhrul izzat and rahman. member dari twitter. kemain suruh aku guna twitcon pakai speck. Nampak lagi comel katanya lololol! XD




Em em hey what's up? Dah keluar keputusan UPU kan harini? Em em congrats babyyy bagi yg dapat, bagi yg tidak berjaya, jangan risau. Cuba lagi, dan jangan pernah putus asa please? Jangan sebab UPU tak dapat, awak terus rasa down macam dah takde masa depan.




Fikir panjang-panjang, apa kelebihan awak. Setiap orang ada kelebihan masing-masing kan dan, gilap bakat yg awak ada. Cari ruang dan peluang utk awak dapat sambung belajar. Pls jangan tak sambung belajar. :"(






Selamat berjaya. *The end. what? gitu je? gituuuuuuuu je you mean? *mati*






Muahahaha macam jilaka jer pendek nak mati aku punya entry ala-ala nasihat ni dan tak membantu langsung kot dan yang paling penting tak boleh dipercayai langsung kalau tengok tajuk entry dengan isi entry. kahkah. sorry, running out of idea. >_<





Hah, jom lupakan masalah kejap. Teka this! you know you're a true directioner when you can tell who's who by their eyes. :'P selamat mencuba. saya tahu yg kedua dan keempat je because i'm not a true directioners. kah kah.












p/s : tak rasa gelak kah kah ni annoying ke? kesah pulak saya kerana saya suka begitu. bye~  




2 comments:

Rizq Herinza Syadza said...

kita tak minat --'

nadea roslan said...

kita minat gegitu jer. kekeke

Post a Comment

Tuesday, May 8, 2012

dilemma masa depan.

Assalamualaikum.



bila nengok gambar ber-speck jer automatic teringat si fakhrul izzat and rahman. member dari twitter. kemain suruh aku guna twitcon pakai speck. Nampak lagi comel katanya lololol! XD




Em em hey what's up? Dah keluar keputusan UPU kan harini? Em em congrats babyyy bagi yg dapat, bagi yg tidak berjaya, jangan risau. Cuba lagi, dan jangan pernah putus asa please? Jangan sebab UPU tak dapat, awak terus rasa down macam dah takde masa depan.




Fikir panjang-panjang, apa kelebihan awak. Setiap orang ada kelebihan masing-masing kan dan, gilap bakat yg awak ada. Cari ruang dan peluang utk awak dapat sambung belajar. Pls jangan tak sambung belajar. :"(






Selamat berjaya. *The end. what? gitu je? gituuuuuuuu je you mean? *mati*






Muahahaha macam jilaka jer pendek nak mati aku punya entry ala-ala nasihat ni dan tak membantu langsung kot dan yang paling penting tak boleh dipercayai langsung kalau tengok tajuk entry dengan isi entry. kahkah. sorry, running out of idea. >_<





Hah, jom lupakan masalah kejap. Teka this! you know you're a true directioner when you can tell who's who by their eyes. :'P selamat mencuba. saya tahu yg kedua dan keempat je because i'm not a true directioners. kah kah.












p/s : tak rasa gelak kah kah ni annoying ke? kesah pulak saya kerana saya suka begitu. bye~  




2 comments: